Glömde nästan...

Nämna vinsten igår!!! Alltså jag satt som i extas framför tvn, 12 p.. 12p.. 12p!! 12p!!!!!! 12p IGEN!!
Alltså det var ju så härligt. Efter alla dessa år som jag har kollat, så vinner vi äntligen. Med rätt låt.
"Stackars" Italien som inte fattade vinken.


 Sergey Ponomarev/Scanpix

Maj månad

Hej!

Ja nu är jag äntligen hemma. Åkte redan på onsdagskvällen, vi var klara med opponeringen snabbt och jag ville inte direkt vänta. Var ett jäkla att få med alla grejer, ville ju ta med kudde,växt,lampa,alla kläder/lakan/handdukar osv. Men fick skjuts av kära Sofie från centralen så det löste sig fint!

Nu har jag jobbat fre-lö och idag satte jag igång med tentan som ska in på fredag. Dock jobbar jag tors,fre,lö så måste vara klar på onsdag.. Hoppas det går. 1 sida skrev jag idag, 5 sidor kvar. Måste öka tempot.

Nu har jag avnjutit en god middag med grillad oxfilé och tzatziki ute i kvällssolen. Ska fortsätta plugga!


Midsommar förra året

2 dagar kvar

Hej!

Nu är det inte långt kvar till hemfärd för sommaren. Åker på torsdag! Dock har jag ju min hemtenta i 9 dagar att pyssla med, men lite jobb hoppas man få in också.

Igår satt vi 9-14.30 i skolan o fixade till opponeringen imorn. Så blev ledig idag. Gick en pw 10-11, och sen var det Prinsessan Estelles Dop på tv! Älskar såna där tillställningar, jättekul att se på. Men man längtar ju hem ännu mer när man ser fina Stockholm nu i sommarvärmen.


Lördag

Hej!

Igår var det lördag ja. Först gick jag en skön (varm) pw, så himla fint ute nu! Och alla lindträd.. där snackar vi sommardoft. Tog med en kvist hem.

Sen på kvällen kom Linda och Nawal och så gjorde vi morot+dipp+chips+godis+cola+vindruvor. Myskväll helt enkelt med massa intressanta tankar socionomer emellan.

Idag vet jag inte hur d blir, var strålande sol när jag vaknade så tänkte lägga mig ute och läsa, men nu blev det molnigt.


Summernights

Hallå Hallå

Idag blev det en PW iaf, helt otroligt skönt i solen. Annars har jag inte gjort nåt mer förutom att jag nyss åkte iväg på en spontanare till Nawals jobb och åt årets första marrängswiss.



Helg

Hejsan!

Nu tar jag helg. Vi skrev klart projekt 2 nyss efter 5-6hs plugg och nu sitter jag här. Är ledig till på måndag. Vad göra? Ska handla lite imorn iallafall inför helgen, ingen aning om vad jag ska äta.. har världen sämsta fantasi och vill helst ha ett eget fräscht kök att laga mat i om jag ska göra avancerade grejer.

Sen får vi se, några pws lär d bli och så får man se vad klasskompisarna har för sig.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och se på film o så :)


Nytt

Vädrade min sommargarderob i helgen, och packade ner vinterkläderna. Det är ju inte sommarvärme ute direkt men det är trots allt Maj. Har förresten köpt en ny söt liten klänning och en "kofta" eller vad man ska kalla det. Klänningen från H&M och koftan från Vero Moda




Örebro

Hej!

Är tillbaks i Örebro efter en jobbhelg hemma. Sista gången i Örebro nu innan sommaren! Känns heeelt underbart, dock har vi massor att plugga med Projekt 2 och opponeringen, och sen är det en saftig hemtenta som ska fixas. Hemtenta är ju inte min starka sida men det ska väl gå.

Idag var det grupp-plugg 10-15 och sen gick jag hem, somnade, åt middag. Ligger och funderar över nästa lön som vanligt. Blir ju Friskiskortet, och det kommer bli grymt skönt. Men årskort/halvår? Sen behöver jag verkligen köpa nya bikinis, kan inte ha mina gamla. Tyvärr. Och klippning/färgning snarast. Tandläkaren den 28e. Sen äger jag inga sommarskor... och linsvätska.


A bitter song

Hej!

Va ute på promenad med Greta och hennes hund som hon passar idag (och igår), jätteskönt. Våren är verkligen min favoritårstid, när allt blommar ut. Blir lite crazy i skogen - går runt och ba "titta på löven Greta!!!! dom är helt nya!!". Hehe

Sen när jag kom hem somnade jag direkt, vet inte varför, säkert för att jag inte tränar tillräckligt. Men nästa lön är förbokat till detta: Friskiskort, Klippning, Utegympaskor, SL-kort 





Somriga tider

Hej!

Äntligen börjas det.. Sommartiden. Det är ca 3 veckors hårdplugg kvar, sen tusan smäller det!

I helgen blir det jobb, och det verkar som att efter lördagens jobb 7-15.30 ska jag, Sofie, Stina och Koffe åka till systrarna Davidsons landställe! GUD VAD HÄRLIGT säger jag bara, hoppas innerligt att det blir av. Skulle vara grymt. Hoppas på fint väder också.


Now you're just somebody that I used to know

Heeeeeejsan!

Ska strax till skolan för en härlig heldag 9-16. Åker hem på torsdag, längtar otroligt mycket. Inte för att det är dåligt här, men man vill ju träffa alla hemma så galet mycket. Är sugen på fest också. Som i vintras.

Igår gick jag och Greta och la oss här utanför och försökte sola, men så fort det blåste blev det typ 10 grader så det gick inte. Så jag gick hem och Linda kom hit till mig! Vi åt lite gott och snackade om allt. Älskar att man kan ses så spontant här i Örebro, de flesta bor ju väldigt nära liksom.


Sommardagen i Maj

Hej!

Vilken underbar dag det blev idag. Först vaknade jag 7.45 av mig själv, utsövd, härligt tidigt. Sen åkte jag, Andreas och Lucas till Annie i Gyttorp och hade en heldag där! Med grillning, badmintonmatcher, solning, cykling osv. Har bränt mig en hel del men det gör inget. Badmintonmatcherna var roligast, galet vad jag älskar den sporten!

Nu är jag helt slut men måste plugga till workshopen imorgon, sen ska jag somna tidigt, gå till skolan och sen ta helg!







Underbart

Den fruktansvärt goda brunchen på Foam med Cissi och Sara i söndags<3



Live my life

Hejsan!

Ännu en dag som snart är slut. Först var det redovisning i skolan, sen råplugg med Annie (....not. Det här med att plugga med andra är INTE min grej, kan inte fokusera det minsta). Vi tog en paus och åkte och storhandlade för 500lappen på Willys (för min del iaf)! Helgen och några fler dagar är klara.
Nu ska jag försöka att inte röra den lilla summan som finns kvar på kontot förren det är riktigt krisigt.

Imorn blir det chill och grillning hemma hos Annie LÅNG BORTA i Nora med Andreas och Lucas


Majbrasan i år

Not my day

Hejsan

Dagen började ändå bra, 10hs sömn, solsken och en liten snabbvisit av Sofie. Sen övningskörning och sola lite. Sen åka till Örebro, stressa, glömma nycklar och hörlurar i Sthlm. Sen kom jag hit, ska laga middag och bränner mig såklart på kastrullen. Blev illrött och svullnade upp.. fick sitta med kranen i 10 min. Nu brinner armen kan jag säga.

Imorn är det seminarium, ska börja plugga nu... :)))))


RSS 2.0