Sista mars

Tjoho

Kom precis hem från jobbet, gick fruktansvärt snabbt idag med endast 4h.
Nu hade jag tänkt plugga det sista och sen ska jag duscha och fixa mig, ska in till stan och träffa älsklingen en stund innan han börjar jobba :) Vi tänkte fika på nåt mysigt ställe,.

                      


Gäsp

Nej hörni, nu är det slut med bloggläsande och grejer för ikväll. Mina ögon värker efter att ha stirrat på den här burken i några timmar eller vad det är så nu ska jag ta en dusch och sen sova en välbehövd lång sömn inatt.

Godnatt!


Flytta hemifrån

NU har jag ställt mig i Stockholms stads bostadsförmedlingskö. Känner mig riktigt dum som inte gjorde det direkt när jag fyllde 18 när jag fick brevet från dom.. men jag tänkte typ äh vadå jag ska inte flytta på flera år? Nej men pucko man får inte direkt lägenhet direkt. Sen ville jag inte betala 275 kr/år heller haha. Nu är det ju till och med sänkt till 225. Jaja inget att göra åt, bättre sent än aldrig.

Man måste tydligen vara aktiv hela tiden och anmäla intresse och grejer, har inte riktigt fattat allt men nog ska jag vara aktiv alltid. Är stört sugen på att flytta nu!
Är helt hundra på att jag skulle klara det galant. Jag VILL diska. Jag vill tvätta. Dammsuga. Bädda. Laga mat. Handla. Köpa egna tallrikar...men mest av allt: ha en egen garderob(!!!!) Ja allt sånt som hör till. Är ju helt underbart. Önskar jag kunde spola fram till den dagen jag börjar packa ner mina grejer i flyttkartonger.

              


Vår dag

Hejhej!

Nu kommer jag vara hemma ett par dagar (N jobbar natt till på fredag) så då kommer det förhoppningsvis bli en massa bloggande. 

Idag har jag bara jobbat (10-16) och fixat lite saker. Imorgon blir det en kort jobbdag (11-15), skönt.
Igår sov jag hos älsklingen, vi firade 2 månader<3

           
                                   Hihi vi köpte värsta tårtan! Urgulligt

Chill söndag

Godmorgon

Kom hem från N för ett tag sen, åkte dit igårkväll efter en riktigt god middag hemma. Han jobbade olyckligtvis idag (började 6 imorse) vilket var väldigt synd, vi är nästan aldrig lediga samtidigt. Men man kan ju ses ändå :)

Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga ett tag.. och sen se nån av de 3 filmerna familjen hyrde igår!


When I look at you my mind goes on a trip











Say Aah

Helloooo på er!

Har inte varit vid datorn på några dagar så det har tyvärr inte blivit något bloggande. Men det jag däremot har gjort är jobbat och varit hos älsklingen. I torsdags var jag och N i Skärholmens centrum (har aldrig varit där tidigare) och det var faktiskt riktigt bra där, fanns massa spännande affärer. Sen åt vi världens godaste middag på nån italiensk restaurang.

Det har ju varit löning och grejer nu så imorse stack jag och syrran iväg till stan för jakt på lite olika saker, visar alldeles strax! Blev några otroligt bra kap...


Stereo Love

Tjo!

Kom nyss hem från jobbet, och är helt sluut i halsen nu... efter en halsflusshelg hemma utan att säga nåt alls typ blev det lite skillnad, men det gick jättebra ändå.

Nu hade jag tänkt städa lite och försöka fixa min ipod/itunes som inte verkar funka ihop längre :(

           
                           Imorgon SKA jag inviga min skinnjacka..

Ut i regnet

Godmorgon mina kära läsare

Idag mår jag mycket bra, ungefär som igår, men min hals har inte förändrats ett dugg. Men jag orkar inte sitta hemma längre så jag ska ta en dusch och äta frukost för att sen åka iväg till N :) Har saknat honom alldeles för mycket.

Och det regnar! Lite iaf. Jag som älskar regn :)

         

Jag bara måste ha?

Hunterstövlar! Jag har ju inga gummistövlar och det finns ju inga snyggare än dessa. Men svarta eller vita?

Ny design på bloggen

Vad tycks? Blev inte till 100% som jag hade väntat mig, hade velat ha en större header. Men är nöjd ändå.. fräscht.


Min shopping

Alltid lika intressant att se vad jag köpt den senaste tiden eller vad säger ni? Ja självklart












Vårkänslor

Godmooooooooorgon!

Vilket underbart helt fantastiskt väder vi har idag hörni, helt otroligt. Direkt när man drar upp persiennerna kommer vårkänslorna fram och man känner sig så himla glad.

Var ju tvungen att ta en skön promenad i solskenet

                   
                        med mina nya schtekiga glajjor såklart.. höhö


Try sleeping with a broken heart

Hetaste låten just nu, helt klart!

Ja vad gör Jenny ikväll då? Ska hon bara sitta hemma och tråka undrar ni? Ja det ska hon, för hon har åkt på halsfluss. Dock utan feber, men med en rejäl förstoring av halsmandlarna så jag har svårt att äta/andas. Låter skoj eller hur


Men jag har ju Solsidan 21:30, min exklusiva tidning och halstabletter att roa mig med ;)

Tänkte förresten visa lite tråkiga bilder från fjällen:





Jag lever

Hej bloggen!

Har inte blivit några inlägg på ett bra tag nu så jag kände att det var dags.

Ja vad har hänt, jag har varit i Sälen med familjen. Det var jättekul och det var otroligt skönt att åka skidor, något jag längtade efter rejält. Men det största av allt: Jag fyllde 20! Kändes både kul och lite tråkigt, redan 20 liksom shit. Jag trodde jag skulle springa till systemet direkt men nä, varför det (oj vad man är vuxen).

Sen kom jag hem, jobbade, gick ut med Sofie, Amanda och Jennifer för första gången på månader! Men det blev lite misslyckat, vi hade jättekul på "fördrinken" men när vi väl kom dit blev vi lite otaggade. Slutade med att jag och Jennifer drog hem och de andra gick till ett annat ställe.

På senaste tiden har jag varit extremt otaggad på utgångar faktiskt, och väldigt taggad på mysiga hemmakvällar. Frågan man ställer sig är ju om det bara är en period (som förra året då jag och Sofie var ute varenda helg) eller om man helt enkelt har tröttnat?


Nu drar vi

Hej på er!
dålig uppdatering som vanligt jag vet, inget nytt här inte. Hehe!

I veckan har jag bara jobbat och varit hos älsklingen. I torsdags var jag faktiskt ledig så jag åkte till stan och shoppade lite, visar er senare.

IMORGON FYLLER JAG 20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och imorgon åker jag och familjen till Sälen, Lindvallen, till på torsdag :D ska bli hur härligt som helst, jag älskar att åka skidor. Ska vila upp mig rejält också.. behövs.

Kanske bloggar lite där om jag får låna syrrans dator. Så vi hörs när vi hörs


Onsdag!

Min sista onsdag som 19åring!!! hahaha

Kom precis hem från ännu ett träningspass, otroligt skönt. Måste få tillbaka rutinerna, inte okej annars alltså.
Ska hoppa in i duschen nu direkt och sen dra och möta N för att handla mat (ni vet killar, dom äter inte hemma. Och man måste handla åt dom?) och sen åker vi hem till honom och lagar mat och myser :D

Imorgon är vi båda lediga! Kommer bli en dag på stan fast på varsitt håll, själv ska jag träffa Ida.

Puss och godnatt då

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover

Nu ska jag duscha och sen soova. Imorgon ska jag upp 04:45 så det blir tufft.
Men imorgon ska jag också sova hos min älskling så jag längtar<3

                             

Mars

Oj vad dåligt med bloggande det har blivit den senaste tiden, sry hörni.

Nu är det den 2a mars, och på söndag fyller man 20! Min sista tisdag som 19åring.. galet.
Då åker vi även till Sälen till på torsdag, så då blir det tyvärr inget bloggande alls. Men det passar jättebra är helt sliten känner jag.

I helgen var det jobb och födelsedagsfirande (för min moster, min kusin Vendela och för min syrra). Även lunch på Grand med familjen, väääldigt god mat.
Sen i söndags var älskling hemma hos mig och myste :)

Idag har jag jobbat 11-16 och nu ska jag iväg på träning. 

              


RSS 2.0